Reparation af emalje – Badekar

Badekarsmaler udmærker sig ved at tilbyde reparation af emalje samt re-emaljering af badekar, og tag ikke fejl af navnet. Vi maler faktisk ikke som du traditionelt set forstår det, vi spray re-emaljerer professionelt, for at give et flot shine.

vi reparerer ved at spartle evt huller og afslag og derefter pålægger vi ny emalje på reparationen, som holder i mange år frem, og du undgår herved en meget omfattende og dyr udskiftning af badekarret. Reparation af badekar og emaljering af badekaradekar er – som vores navn også antyder – vores absolutte spidskompetence. Trænger dit badekar til en kærlig hånd, så overlad det trygt til os.

Et gammelt og udslidt badekar gør ikke noget godt for indretningen på dit badeværelse, men det er en stor udgift at fjerne det – så hvorfor ikke overveje alternativet: en reparation. Hvis dit badekar er særligt slidt, det er blevet umuligt at rengøre pga en ru bund af slitage, tænker du måske, at en reparation er helt umulig, men så skulle det være første gang i vores lange tid i branchen. Vi har endnu ikke mødt et badekar, vi ikke kun reparere.

Reparation af emalje foregår i flere trin, og afhænger af om det er en enkelt mindre reparation eller om det er hele badekarret som skal have en omgang. Uanset om vi skal reparere mindre skader, som feks afslag, rustpletter osv, i badekaret, eller om hele badekarret skal repareres og re-emaljeres, så klarer vi opgaven på blot én arbejdsdag og du kan bruge badekarret igen efter 24 timer.

Badekar – emalje – reparation

Emaljereparation kan bruges til både badekar, porcelænsvaske, spabade, badeværelsesgulve, fliser, brusenicher og meget andet, og proceduren er lidt forskellig alt efter, hvad vi skal emaljere.

Når vi udfører en reparation af emalje i et badekar, bruger vi et 2-komponentt materiale, der består af akryl og urethan. Tilsammen giver det en form for maling, der hærder op og bliver ekstremt stærk og yderst rengøringsvenlig. Produktet er brugt i skibsindustrien og er faktisk mildere en gammeldags epoxy og er ydermere hårdere end epoxy. Vi har tidligere arbejdet med epoxy, men har de sidste 10 år valgt at arbejde med akryl og urethan istedet.

Inden vi går i gang med selve emaljeringen, rengør, sliber og pudser vi dit badekar, ligesom vi udbedrer skader i form af huller, hakker og ridser med en særlig filler og til sidst giver karret grunder, inden vi “maler” det med emalje.

 

Hvorfor vælge en emaljering?

Hvis dit badekar er slidt helt i bund, kan du vælge at gøre én af tre ting:

1) Lade det være som det er,

2) Skifte det ud med et nyt eller

3) Renovere det med reparation samt ny emalje.

Løsning nummer et er ligetil, men det giver dig næppe det, du har brug for. Går du med løsning nummer to, skal du grave dybt i lommerne og desuden have håndværkere rendende i huset over flere omgange. Så er der den tredje løsning tilbage; emaljering – og den ville vi selvfølgelig gå med.

Der er flere fordele ved en reparation af dit badekar, fx:

– Det koster ikke nær så meget som at skifte det.

– Det kræver ikke de samme kræfter og tid som at skifte det.

– Du får et badekar, der ser næsten ud som nyt.

– Overfladen bliver slidstærk og rengøringvenlig.

– Din nye emalje holder i 10-20 år, afhængig af hvordan du vedligeholder det.

Får du lyst til at give hele badeværelset en gennemgående renovering for billige penge, kan emaljen desuden bruges på både fliser og brusekabinebunde.

 

Hvad koster reparation af badekar?

Vi kan ikke give dig en vejledende pris på lige præcis reparationen af dit badekar – i hvert fald ikke på stående fod – men vi kan fortælle dig lidt om de faktorer, der påvirker prisen. Det gælder blandt andet badekarrets nuværende stand, din placering i landet og størrelsen på din opgave.

Hvis du kontakter os, kan vi udarbejde et tilbud specielt til dig. Det er naturligvis både helt gratis og uforpligtende at få en vurdering af hvad du kan få lavet og prisen for dette.

Du er velkommen til at ringe eller udfylde kontaktformularen, og vedhæfte nogle billeder af badekarret, på vores hjemmeside, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Summary
Reparation af emalje - Badekar
Service Type
Reparation af emalje - Badekar
Provider Name
Badekarsmaler,
Frederikssundsvej 74 D, 2 th,København NV,København-2200,
Telephone No.60 52 66 88
Area
Sjælland
Description
Badekarsmaler udmærker sig ved at tilbyde reparation af emalje samt re-emaljering af badekar, og tag ikke fejl af navnet. Vi maler faktisk ikke som du traditionelt set forstår det, vi spray re-emaljerer professionelt, for at give et flot shine. vi reparerer ved at spartle evt huller og afslag og derefter pålægger vi ny emalje på reparationen, som holder i mange år frem, og du undgår herved en meget omfattende og dyr udskiftning af badekarret. Reparation af badekar og emaljering af badekaradekar er - som vores navn også antyder - vores absolutte spidskompetence. Trænger dit badekar til en kærlig hånd, så overlad det trygt til os.