Re-emaljering af badekar

Det løber hurtigt op i en betydelig formue, hvis du vil udskifte dit gamle badekar, og derfor er det mange, der søger alternative muligheder. Hos Badekarsmaler har vi en budgetvenlig løsning, nemlig maling af badekar. Eller mere præcist re-emaljering af badekar.

Er du træt af at træde ind på badeværelset og møde dit slidte, gamle badekar, og ville du ønske, du havde råd til at gøre noget ved det? Hos Badekarsmaler er der gode chancer for, at du har – det koster nemlig kun en brøkdel af at udskifte badekarret at få en re-emaljering af dit badekar.

“Re-emaljering af badekar,” tænker du måske – hvad pokker er det? 

Helt grundlæggende er en re-emaljering en teknik, der bruges verden over til at “male” blandt andet porcelæn med en form for maling, der går under navnet “emaljering” eller “Re-emaljering”. Desuden MALER vi ikke badekaret som du måske forbinder det med at bruge pensel eller rulle.. nej vi spray-emaljerer professionelt, faktisk på samme vis som en autolakering foregår. På denne måde opnår vi det mest holdbare og flotteste resultatt med et fantastisk nyt shine til dit badekar, som ivørigt med den blanke overflade igen bliver nemt at rengøre.

Vores emalje består af akryl og urethan, og tilsammen giver de en ualmindelig stærk maling, der kan bruges til at renovere badekar, håndvaske, spabade, fliser og meget andet. Hos Badekarsmaler bruger vi primært emaljen til badekar, vaske og fliser, og dette produkt er faktisk hårdere end epoxy!.

 

Re-emaljering af badekar – hvad koster det?

Prisen er det tilbagevendende spørgsmål, når det kommer til re-emaljering af badekar, og det forstår vi godt. Som med alle andre projekter handler istandsættelsen af dit badeværelse også om økonomi, og vi ville ønske, vi kunne give dig et præcist svar på stående fod. Det kan vi desværre ikke, men vi kan fortælle, at prisen for re-emaljering af badekar starter ved 6500 kr. inkl. moms, og så kan der være faktorer, der påvirker det endelige tilbud i enten positiv eller negativ retning. Dit kar skal feks kun plet repareres, eller dit badekar har mpske været re-emaljeret/malet tidligere, og vi skal derfor først fjerne denne gamle belægning før vi kan pålægge vores emalje.

Hvis du vil kende prisen på re-emaljereng og renovering af dit badekar, er du meget velkommen til at kontakte os enten telefonisk på tlf. 26 14 25 53 eller på mail på tilbud@badekarsmaler.dk – uanset hvordan du henvender dig, vender vi tilbage med et tilbud eller en opfordring til dialog så hurtigt, vi kan.

 

Alle badekar kan repareres

Er dit badekar i en helt forfærdelig stand, så overvejer du måske, om det overhovedet kan repareres. Vi kan selvfølgelig ikke sige det med sikkerhed, før vi har taget det i øjesyn, men vi kan sige så meget, at vi endnu aldrig har været ude for et badekar, der ikke kunne renoveres med en re-emaljering. Resultatet bliver naturligvis efter udgangspunktet. dvs karrets eksisterende stand. Men uanset hvad… så garanterer vi at det bliver bedre end nu :-).

Er der ridser, hakker og afskallet maling, klarer vi den med slibepapir og en særlig filler, mens kalkaflejringer, misfarvninger og mug fjernes med specialprodukter, så vi efterfølgende kan emaljere badekarrret. I sidste ende får du et badekar, der stråler, som var det næsten nyt.

 

Hoteller, boligselskaber og private kunder

Badekarsmaler har base i København, men efterspørgslen på vores ydelser har været så stor, så vi nu servicerer private kunder, erhvervsvirksomheder, boligselskaber, hoteller, offentlige institutioner og alt derimellem. Det er en rigtig god løsning for dem som ikke har resurser eller lyst til den dyreste løsning, at udskifte badekarret.

Vi tager service til et nyt niveau, og vi tilbyder faste vedligeholdelsesaftale til store selskaber og hoteller, så du som ejer eller bestyrer kan være sikker på, at badeværelserne altid er pæne og præsentable, når der kommer kunder eller nye beboere flytter ind.

Summary
Re-emaljering af badekar
Article Name
Re-emaljering af badekar
Description
Er du træt af at træde ind på badeværelset og møde dit slidte, gamle badekar, og ville du ønske, du havde råd til at gøre noget ved det? Hos Badekarsmaler er der gode chancer for, at du har - det koster nemlig kun en brøkdel af at udskifte badekarret at få en re-emaljering af dit badekar. 
Author
Publisher Name
Ny Emalje ApS
Publisher Logo