Ny emalje – Badekar

Er du led og ked af fliserne på dit badeværelse, skaller malingen af dit badekar, og drømmer du i det hele taget bare om at gøre noget ved det – men mangler pengene til en totalrenovering? Så er du ikke den eneste, og derfor tilbyder Badekarsmaler en anden – og langt billigere – løsning. Nemlig en ny emalje på badekarret.

Det hedder sig, at badeværelset er et af boligens dyreste rum, når det kommer til istandsættelse. Det skyldes, at der skal flere forskellige håndværkere på opgaven, at der skal rives ned og sættes op, investeres i dyre elementer som badekar, håndvaske og armaturer og ikke mindst at det tager lang tid.

Har du ikke en formue i baglommen, du kan hive frem til istandsættelsen af dit badeværelse? Fortvivl ikke – vi har en anden idé: Emalje. Ny emalje.

Hos Badekarsmaler har vi specialiseret os i at renovere badeværelset med ny emalje, og det kan bruges til dit badekar, dine håndvaske, din bordplade og dine fliser, og det tager ikke lang tid. Badekarret kan vi eksempelvis renovere på 4 timer, og allerede efter 24 timer kan du bruge det igen.

 

Emalje – hvad er det?

Kender du ikke emalje i forvejen, kan vi fortælle, at det er et produkt, der bruges i industrien til biler, både, gulve og lignende. Hos os bruger vi et 2-komponent materiale der også går under navnene akryl og urethan – og når produktet er tørt, får du en ekstremt slidstærk overflade, der er let at vedligeholde og rengøre. Dette skal ikke forveklses med epoxy. Der er et par væsentlige forskelle mellem de to produkter; først og fremmest hærder emaljen op og bliver endnu hårdere end epoxy, og dernæst har det en langt kortere tørretid.

Emaljen består af maling og en hærdende substans –

 

Ny emalje – badekar

Hos Badekarsmaler tilbyder vi flere forskellige services, men som vores navn også antyder, er der særligt én ting, vi arbejder rigtig meget med; ny emalje på badekar.

Vi “maler” ganske enkelt badekar rundt i hele landet. Et grundigt forarbejde betyder, at hverken slitage, mug, skidt, hakker eller huller kan skræmme os – vi udbedrer og sliber, inden vi maler – og vi har endnu ikke mødt et badekar, vi ikke kunne sætte i stand. Er dit kar det næste, vi skal kaste os over, så tøv ikke med at kontakte os. Selve processen tager kun 4 timer, og du kan bruge dit badekar igen allerede efter ét døgn.

 

Kontakt os, og hør nærmere

Hos Badekarsmaler har vi altid tid til at gå i dialog med vores kunder, og du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om dine muligheder med emalje. I praksis kan vi renovere hele dit badeværelse med produktet, og det er langt billigere og langt hurtigere end den traditionelle renovering, hvor alle elementer skal skiftes ud.

Vil du tale med en erfaren medarbejder, er du velkommen til at ringe på tlf. 26 14 25 53. Du kan også sende en mail på tilbud@badekarsmaler.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud eller en opfordring til dialog omkring din opgave.