Ny emalje – Badekar – Pris

Trænger dit badekar til en opfriskning, eller står du i spidsen for en virksomhed, en forening eller en organisation, der har brug for en vedligeholdelsesaftale på badeværelset, så læs med her – vi udfører re-emaljering for både private boligejere og erhverv.

Re-emaljering, emaljering af badekar eller såmænd bare maling af badekar. Kært barn har som bekendt mange navne, og det gælder også, når det kommer til vores kerneydelse: reparation af badekar med ny emalje.

Begreberne dækker allesammen over det samme, nemlig en en anerkendt teknik til istandsættelse af badekar. Vi bruger en 2-komposit emalje, der består af akryl og urethan som bliver brugt i skibsindustrien – Vores erfaringer siger at det er et materiale som er hårdere og stærkere end epoxy – og med denne maler vi ganske enkelt dit badekar med en spraypistol, så det igen fremstår som nyt. Processen kan sammenlignes med feks en autolakering, blot med en anden type overflade samt tekniske håndtering.

Emaljen er yderst slidtstærk, og du får naturligvis en overflade, der er 100% vandtæt. Vores håndværkere har lang erfaring med produktet, og vi giver altid 3 års garanti på udført arbejde, ligesom vi vejleder dig i forbindelse med fremtidig vedligehold.

Hvad koster ny emalje?

Prisen for ny emalje på et badekar er svær at spå om, da der er mange forskellige ting, der spiller ind, fx:

– Hvor mange badekar drejer det sig om?

– Hvordan er den nuværende stand?

– Har du særlige ønsker til farver eller lignende?

– Har du andre ting, der også skal repareres?

– Ønsker du en løbende aftale om vedligehold?

Som udgangspunkt plejer vi at sige, at prisen for ny emalje starter ved 5.000 kr. ex. moms (6250kr inkl. moms), men som nævnt varierer det fra opgave til opgave. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage et tilbud på lige præcis dit badekar, og du skal endelig ikke tøve med at kontakte os enten på tlf. 50 24 18 10 eller via mail på tilbud@badekarsmaler.dk – så vender vi tilbage så hurtigt som overhovedet muligt. Du kan på vores hjemmeside også uploade et par billeder af dit badekar, så vi kan se standen og give en pris derudfra.

 

Få en serviceaftale

Driver du et hotel eller står du i spidsen for et boligselskab, så er det vigtigt at kunne tilbyde kunder og beboere pæne og velholdte badeværelser, og det gælder også møblerne i rummet. Hos Badekarsmaler tilbyder vi en service- eller vedligeholdelsesaftale, hvor vi tager os af elementer som badekar, håndvask, fliser, brusekabiner og brusenicher, så de altid fremstår velholdte og præsentable.

Vi har hovedsæde på Sjælland, men for vores faste erhverskunder arbejder vi i hele Danmark, og vi udarbejder naturligvis en skarp og konkurrencedygtig pris, hvis vi indgår en løbende aftale, eller hvis du har en større ordre, der skal sættes i gang.

Er du håndværker, og har du en opgave hos en kunde, der mangler en emaljering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har fuld forståelse for at din kunde godt vil have lavet skaden hurtigst muligt.

 

Fliser, bordplader og brusekabiner

Ny emalje forbindes oftest med badekar eller porcelænsvaske, men hos Badekarsmaler kan vi istandsætte stort set hele badeværelset med emalje. Det kan være en rigtig god løsning for dig, der ikke ønsker at kaste penge efter en gennemgribende renovering af hele rummet med alt, hvad det indebærer af nye fliser, nye møbler, nye rør, forskellige håndværkere og meget andet.

Vi maler (re-emaljerer) både fliser, badekar, håndvaske, brusenicher og brusekabiner, og i løbet af få dage har du et badeværelse, der stråler. En rigtig god løsning hvis man vil pifte badeværelset op uden at skulle gennemrenovere i dyrre domme.