MALING AF BORDPLADER

FÅ NY OVERFLADE PÅ DIN BORPLADE – SOM NYT IGEN!

UNDGÅ HØJ UDGIFT TIL NYE FLISER, NEDRIVNING & RE-INSTALLATION
GAMMLET TIL NYT PÅ 1 DAG
KLAR TIL BRUG PÅ 24 TIMER
HØJ KVALITET – LAV PRIS
5 ÅRS GARANTI
EN NY EMALJE HOLDER TYPISK 10-20 ÅR

VIL DU RINGES OP? - KLIK HER

MALING AF BORDPLADER

På badeværelset og i køkkenet er det vigtigt med en afslappet og rar atmosfære, men den kan være svær at skabe, hvis inventaret er ved at falde fra hinanden. Trænger din bordplade til en kærlig hånd, tilbyder Badekarsmaler at give den en overhaling med epoxy. Det er enkelt og effektivt, og det er væsentligt billigere end at skifte bordpladen ud med en ny. At arbejde med epoxy kræver erfaring og præcision, og vores håndværkere har begge dele. De går aldrig på kompromis med kvaliteten, og de maler hellere din bordplade en gang for meget end en gang for lidt – og de afslutter naturligvis med stor præcision.

Det er svært at give et overslag på, hvad det koster at male din bordplade, da det afhænger af flere forskellige ting. Hvis du læser med her på siden, kan du få en større forståelse for, hvordan vi udregner din pris. Har du lyst til at indhente et tilbud på et specifikt projekt, er det både gratis og uforpligtende, og hvis du har spørgsmål undervejs, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi elsker at gå i dialog med kunderne, og der er vores største fornøjelse at hjælpe dig videre med din istandsættelse. Du kan regne med os!

Maling af fliser - Klik & læs mere

Maling af fliser

Professionel hjælp til maling af fliser

Er du træt af dine fliser på badeværelset eller i køkkenet, på gulvet eller på væggen? Med epoxymaling kan du give slidte fliser nyt liv, og du får ikke bare en høj modstandsdygtighed over snavs og skidt, du får også et højt hygiejneniveau og en vandtæt overflade.

Hos Badekarsmaler har vi mange års erfaring med at renovere badeværelser på effektiv og prisvenlig manér – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Årsagen til det er, at vi har en forkærlighed for kvalitetsmaterialer, og det er lige præcis, hvad epoxy er.

Med epoxymaling kan vi levere overfladebehandlinger af alt fra brusenicher over badekar til bordplader og porcelænsvaske – og vi kan altså også male dine fliser.

Uanset om du er erhvervskunde eller privatkunde.

Hvad er epoxy?

Hvis vi skærer helt ind til benet, er epoxy et stærkt bindemiddel, der bruges i blandt andet lim, maling, fugemasser og tætningsmaterialer. Når vi nævner produktet her på siden, henviser vi til den epoxymaling, vi bruger, når vi sætter badeværelser, badekar og fliser i stand.

Malingen hærder meget hårdt op og er derfor ekstremt slidstærkt, og da materialet samtidig giver stor valgfrihed i forhold til farver, er det blevet populært i både erhvervslivet og hos private boligejere.

Epoxymaling giver et flot og unikt look til dine fliser, og der er mange fordele ved produktet. Fx:

– kan det anvendes på beton, cement, fliser, træ og mange andre materialer.

– kan det males direkte ovenpå rengjorte overflader.

– er det slidstærkt, langtidsholdbart og modstandsdygtigt overfor snavs.

– er det let at rengøre med traditionelle rengøringsmidler.

– afgiver det ingen giftige dampe.

– Har det et flot udseende, der passer godt til det skandinaviske udtryk.

Hos Badekarsmaler anvender vi udelukkende epoxymaling af høj kvalitet, og derfor giver vi også 5 års garanti på vores arbejde.

Hvorfor male dine fliser?

Der er mange gode grunde til at male dine fliser, hvis du har set dig sur på dem. Først og fremmeste prisen; i langt de fleste tilfælde vil det være betydeligt billigere at male flisernes end at skifte dem.

Dernæst tager det langt kortere tid at male dine fliser i forhold til en komplet udskiftning. Lægger du hertil alt det arbejde, det kræver, hvis de nuværende fliser skal pilles ned, overskydende puds fjernes og væggen klargøres til nye fliser, så vil du hurtigt forstå, hvorfor maling af fliser er en god idé.

Sidst men ikke mindst giver maling dig mulighed for at foretage en gennemgribende renovering, hvor det ikke kun er fliserne på væggen, der får en overhaling, men også gulvfliserne. Og du kan frit vælge mellem alle regnbuens farver, så du kan give dit badeværelse eller køkken et anderledes og personligt look, der afspejler dig og dit hjem.

Kan du selv male fliserne?

Uanset om det er en lille række af fliser over køkkenbordet, der skal males eller en stort areal i en industribygning, kræver det know-how og professionelle hænder at opnå den ønskede effekt.

Epoxy er en såkaldt 2-komponents maling, og det betyder, at den består af to dele: maling og en hærdende substans. De to ting skal blandes præcist efter de rigtige forhold, og det kræver ikke bare snilde og fingerfærdighed, det kræver også et effektivt maskineri.

Vi har mange års erfaring med epoxy i bagagen, og derfor varetager vi gerne malingen af dine fliser – uanset arealets størrelse. Vi dækker naturligvis godt af, ligesom vi rengør og sliber fliserne, inden vi maler – og vi rydder naturligvis også op efter os, når arbejdet er afsluttet.

Pris for maling af fliser

Prisen for maling af fliser varierer og det kan være svært at give en vejledende pris, inden vi har set dine fliser eller talt med dig om dine ønsker – alle opgaver er forskellige, og derfor er prisen det som regel også.

De faktorer vi kigger på, når vi skal udarbejde et tilbud til dig, er blandt andet flisernes nuværende stand, arealet størrelse og opgavens omfang; er det en enkelt række fliser, der skal males, eller er det en del af et større projekt, hvor vi skal renovere flere dele af badeværelset eller køkkenet.

Andet og mere end bare fliser

Når snakken falder på renovering eller maling af fliser, så er det værd at huske på, at epoxy er et produkt med mange anvendelsesmuligheder. Det er ikke kun fliserne bag køkkenbordet eller over badekarret, du kan male – det er alt fra badekar, badeværelsesgulve, håndvaske, bordplader, brusenicher og meget meget mere.

Mulighederne er uendelige, og det samme er udbudet af farver, som vi kan blande efter dine ønsker. Det betyder, at du kan sætte hele badeværelset i stand med epoxy, og vi kan håndtere processen for dig, så resultatet bliver professionelt og flot.

De mange fordele ved epoxy kan du læse ovenfor, men der er andet og mere i det end udseende, slidstyrke og rengøringsvenlighed; nemlig prisen. Det er betydeligt billigere at renovere dit badeværelse ved hjælp af maling, end det er at skifte både fliser og badekar – det er din mulighed for en flot istandsættelse, der ikke kræver et dybt greb i lommen eller et lån i banken.

Vil du vide mere om de muligheder epoxy – eller emaljering som det også kaldes – byder på, så tage et kig rundt på siden her, hvor vi går i dybden med de ting, vi tilbyder. Du er naturligvis også velkommen til at give os et ring eller sende en mail.

Kontakt os i dag

Går du med overvejelser omkring maling af fliser – hvadenten det er på væggen eller på gulvet – så skal du endelig kontakte os. Det gælder også, hvis det er dit badekar, der skal sættes i stand, dit badeværelsesgulv, der trænger til en overhaling eller noget helt tredje.

Vi tager en snak om dine muligheder, ligesom vi deler ud af gode råd, hvis du har brug for det.

Det er altid gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, og vi ved, at prisen selvfølgelig spiller en rolle for dit projekt. Derfor sørger vi for, at vores tilbud er fuldt gennemsigtigt, så du kan se præcis, hvor meget du skal betale, og hvad du betaler for.

KENDER DU PROBLEMET?

BADEKAR MED FLG. PROBLEMER:

Slidtage

Misfarvning

Mug

Huller & ridser

11 +

Års erfaring

3000 +

Jobs udført

SÅDAN RENOVERER VI DIT BADEKAR

PROCESSEN A-Z

1 Afdækning

2 Afkalkning

3 Rengøring

4 Reparation

5 Slibning

6 Rengøring & aftørring

7 2-3 lag grunder

8 3-4 lag emalje

9 Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 50 24 18 10
(Mandag-Søndag kl. 8-18)

Klik & læs mere detaljeret om processen

Maling af badekar – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.Vi afkalker, affedter og rengører badekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™ .Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk  ætsning.Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glaNs og højglans

GAMMELT TIL NYT PÅ 24 TIMER

UNDGÅ UDSKIFTNING – FÅ NY OVERFLADEBEHANDLING

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

11 års erfaring

Emalje af højeste kvalitet

Op til 20 års levetid

Weekendarbejde kan udføres

SPAR PENGE & TID – FÅ NY EMALJE VI KAN HJÆLPE DIG!

BLIV KONTAKTET AF EN VORES SPECIALISTER – GRATIS & UFORPLIGTENDE.


    Ring mig op hurtigst muligtJeg accepterer privatlivspolitik