Koldemaljering af badekar

Har du et badekar – eller måske endda et helt badeværelse – der trænger til en nænsom opdatering, så kan du med fordel overveje koldemaljering af badekar, eller også kaldet re-emaljering af badekar. Koldemaljering er en teknik, hvor vi kan “male” dit badekar, Spabad, håndvask, dine fliser og din brusekabine, så det hele kommer til at fremstå som nyt. 

“Er det en god idé at male et badekar?” tænker du måske – og det forstår vi godt. Det er ikke noget, man hører om ofte, og det skyldes først og fremmest, at det er et arbejde, der er svært at løse på egen hånd, da det kræver erfaring og det rette værktøj at få et flot og langtidsholdbart resultat.

Hos Badekarsmaler har vi mange prs erfaring og gennemtestet produkter til opgaven, og vi har specialiseret os i koldemaljering af badekar og andet inventar i badeværelset; en anerkendt teknik der har været brugt gennem mange årtier. Prisen er håndterbar, og du kan give dit badekar et helt nyt look i løbet af en enkelt dag uden at skulle kontakte alverdens håndværkere, fjenre det gamle badkar, købe et nyt og dernæst re-installere det nye badekar. Det bliver en meget omkostelig affære! Hvorfor gå alt dette igenne, hvis man har et billigere alternativ til en nyt glansfuldt badekar som kan bruges i mange år frem?.

 

Koldemaljering af badekar – hvad er det?

Koldemaljering er et fagudtryk for det stykke arbejde, der foregår, når vi i praksis maler dit badekar. En original emalje på et nyt badekar har fået en emalje på ved brug af varme på omkring 3000 grader! Vi bruger naturligvis ikke almindelig maling, rulle samt pensel til opgaven, men derimod en 2-komponent maling, som består af akryl og urethan, som bliver sprayet på i flere tynde lag, og som efterlader overfladen flot og glansfuld, ekstremt slidstærk, yderst rengøringsvenlig og ikke mindst hvid igen.

Arbejdet udfører vi som nævnt med sprøjtepistol – Nårår det kommer til koldemaljering af badekar og håndvaske – da det er nødvendigt for et ensartet og flot resultat. Drømmer du om at male dine gulv – eller vægfliser i samme ombæring, så kan det være en anden fremgangsmetode en spraypistol, men alt det ser vi på, når vi skal udarbejde et tilbud på din specifikke opgave.

Der er flere fordele ved koldemaljering af badekar, fx:

– Det koster ikke i nærheden af så meget som en udskiftning.

– Det efterlader ikke byggerod, og du skal kun have besøg af én håndværker i én dag

– Du kan overføre looket til andre møbler på badeværelset.

Prisen for en koldemaljering varierer fra opgave til opgave, og vi er nødt til at kende dine behov, din placering i landet og størrelsen på din opgave, inden vi kan give dig en pris. Men standardprisen for koldemaljering af badekar er 6500kr inkl. moms. og for badekar som er meget slemt tilredte og har været forsøgt malet selv eller været re-emaljeret tidligere, kan prisen løbe op på 10.000kr inkl. moms

 

For private og erhverv

Koldemaljering er ikke en teknik, der er forbeholdt erhvervsvirksomheder. Tværtimod er det en renoveringsteknik, der kan bruges af private boligejere, boligselskaber, hoteller og virksomheder, og vi rykker ud uanset omfanget af din opgave. Som udgangspunkt dækker vi hele sjælland, men ved større opgaver for boligselskaber og hoteller kan vi godt påtage os opgaver i hele landet.

Vil du kende prisen på en koldemaljering af dit badekar, eller ønsker du at høre mere om vores arbejde i forbindelse med erhvervsvirksomheder, hoteller eller foreninger, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe på tlf. 26 14 25 53 eller sende en mail på tilbud@badekarsmaler.dk, så lover vi at vende tilbage inden for kort tid – enten med en pris på dit projekt eller med en invitation til nærmere dialog, hvis vi har spørgsmål eller andre overvejelser vedrørende din forespørgsel.

Summary
Koldemaljering af badekar
Article Name
Koldemaljering af badekar
Description
Har du et badekar - eller måske endda et helt badeværelse - der trænger til en nænsom opdatering, så kan du med fordel overveje koldemaljering. Koldemaljering er en teknik, hvor vi kan "male" dit badekar, Spabad, håndvask, dine fliser og din brusekabine, så det hele kommer til at fremstå som nyt. 
Author
Publisher Name
Ny Emalje ApS
Publisher Logo